Wednesday, March 22, 2017

Reparatii ATV-uri Deva

Reparatii ATV-uri Deva

All Duk Moto Service este un service pentru reparatii atv-uri, motociclete si scutere din Deva, Hunedoara, pe calea Zarandului nr. 59 (in curte la salubritate, vis a vis lidl).

La All Duk Moto Service avem calificare si suntem pasionati de atv-uri. Atelierul nostru este complet echipat pentru reparatii si piese de la cele mai tari branduri si modele de atv-uri.

Ducu se ocupa de reparatii atv-uri si afaceri cu piese de peste 10 ani si a castigat o reputatie solida in aceasta industrie.

Ne concentram atentia spre satisfacerea clientului si dam atentia necesara fiecarui atv. Suntem un service unic in Deva pentru toate nevoile atv-ului dumneavoastra.

Atunci cand atv-ul dumneavoastra are nevoie de reparatii nu ezitati sa vorbiti cu mecanicul nostru profesionist in atv-uri.  0725 197 253

Avem experienta de lucru pe branduri importante, printre care: Yamaha, Honda, Kawasaki, Suzuki, KTM, BMW, Triumph, Ducati, Aprilia, Cagiva, Vespa si multe altele.

Suntem mandri de a oferii un serviciu accesibil, cinstit, de calitate pentru toti clientii nostri. Noi reparam atv-uri si avem capacitatea de a repara atv-ul dumneavoastra in cel mai scurt timp si la un cost rezonabil, plus suntem in masura sa schimbam orice piesa aveti nevoie pentru majoritatea atv-urilor.
banner
Previous Post
Next Post

0 comments: